Саудитска арабия стана временен дом на най-модерната военна технология. Това се случва по време на Световното изложение

...
Саудитска арабия стана временен дом на най-модерната военна технология. Това се случва по време на Световното изложение
Коментари Харесай

Руски и украински компании демонстрираха в Рияд нови военни средства

Саудитска арабия стана временен дом на най-модерната военна технология. Това се случва по време на Световното ревю за защита в Рияд. Огромно внимание привлякоха  павилионите на руски и украински компании, които демонстрираха последните си отбранителни средств а. 

Руската галерия включваше разнообразни авангардни оръжия, свързани с опциите на техните изтребители. Украинският павилион пък се концентрира върху системите за битка с дронове и технологиите за търсене на цели. 

 
Ние сме най-голямата компания в Украйна, която създава системи за битка с дронове. До 2022 година и преди началото на пълномащабнаta война никой не знаеше и никой не се нуждаеше от такива системи за отбрана на военнослужещите. Впоследствие обаче започнахме да произвеждаме тази система в хиляда бройки всеки месец.
Сергей Скорик, представител на „ Квертус “

Дмитрий Пятрин от Еърлоджикс разказа в детайли за необятното потребление на техните безпилотни летателни апарати за разузнаване, наблюдаване и конфигурация на артилерията.
Доставихме повече от 100 безпилотни летателни апарата на фронта. Основният ни клиент са сухопътните войски. Главната задача на подобен уред е осъществяването на разузнаване и наблюдаване на съперника. Предаването на данни в действително време е до 40 километра. А работната надморска височина е близо километър и половина.
Дмитрий Пятрин, представител на „ Еърлоджикс “

На Светоното ревю за отбрана присъстват над 750 изложители от 45 страни. То служи като световен център за нововъведения в защитата, насърчавайки интернационалното съдействие и адресирайки разрастващите се провокации пред сигурността в повсеместен мащаб.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР